Canada Comfy Chair... geniet van het buitenleven!
Vragen? +31 (0)6-51920965 |

Over Canada Comfy Chair

De oorsprong:


Ontario, de bakermat. De indianen noemden deze prachtige provincie "Land van het schitterende water". De Niagara Falls, honderden rivieren en meren, duizenden kleine eilandjes, de grandioze Nationale parken met dichte bossen en onaangetaste natuur; dit alles vormt de bakermat van de Adirondack Chair, ook wel Canadian Comfy Chair genoemd.

Een product dat al sinds de jaren 30 met zorg wordt geproduceerd door vakbekwame Mennonitische timmerlieden die kwaliteit en ambacht hoog in het vaandel hebben staan. De stoel dankt haar originele naam aan de streek in Ontario waar zij ooit ontworpen is: Adiron.


De Canada Comfy Chair:

Onze stoelen zijn het belangrijkste product van de Canada Comfy Chair meubelcollectie. En “comfy” zijn ze! Met hun ergonomisch geronde rugleuning & zitvlak en brede armleuningen geeft de Comfy Chair optimaal zitcomfort. Dit komt doordat je lichaam een compleet ontspannen zithouding aanneemt. Zelfs zonder stoelkussen geven onze relaxstoelen een verrassende zitsensatie.

Ervaar een complete Comfy Chair beleving met een Comfy Dining set en een Comfy Foot stool. Hiermee geniet je het hele jaar door van het buitenleven!


Montage:

De stoelen worden netjes verpakt bij je afgeleverd en zijn standaard voorzien van een duidelijke montagehandleiding en alle benodigde RVS bevestigingsmaterialen. Ook de stoeldoppen, de lijm en een perfect passend bitje voor de speciale schroeven ontbreken niet!
Houten tuinmeubelen:Onze collectie houten Comfy Chair tuinmeubelen zijn gemaakt van prachtige Canadese Red Cedar hout. Hoogwaardige tuinmeubelen met een luxe uitstraling en een ongekend zitcomfort!
Kunststof tuinmeubelen:Geef uw tuin of terras meer kleur met de nieuwe Comfy Chair collectie. Trendy tuinmeubelen gemaakt van duurzame kunststof, onderhoudsarm, zeer comfortabel en in 9 stijlvolle kleuren.