Canada Comfy Chair... geniet van het buitenleven!
Voor vragen of meer informatie bel +31 (0)6-10592965 |
  • Nederlands

Klantenservice

Retourneren

Het is natuurlijk vervelend als een aankoop niet voldoet aan de verwachtingen. Daarom krijg je bij Comfychair altijd 14 dagen bedenktijd. Je kunt je aankoop al voor de verzending annuleren, en uiteraard krijg je ook na ontvangst twee weken de tijd om je product te inspecteren. Inspecteer de producten direct na ontvangst. Is het toch niet wat je zocht? Verkeerde kleur? Spijt van aankoop? Je hebt 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. Indien je dit wilt, neem dan contact op met onze klantenservice. Dan kunnen wij het retourproces in gang zetten.

Ruilen

Uiteraard kun je ook een product ruilen als je bijvoorbeeld de gekozen kleur toch niet mooi vindt wanneer je het product eenmaal in je tuin ziet staan. Laat ons zo snel mogelijk weten welk product je wilt ruilen, dan kijken wij of dit voorradig is.

 

Producten retourneren

Wij ontvangen geretourneerde producten graag compleet, in de originele verpakking, ongemonteerd en zonder beschadigingen. Bij eventuele schade zoals zichtbare gebruikerssporen kunnen wij kosten in rekening brengen.

Beschadigde of incomplete levering

Heb je een beschadigd product ontvangen? Of is je levering incompleet? Onze excuses hiervoor! Wij lossen dit graag voor je op. Een beschadigd of defect geleverd product kan met prioriteit worden omgeruild. Ook kijken wij na waar het ontbrekende product is gebleven, zodat jouw bestelling zo snel mogelijk alsnog compleet wordt aangeleverd. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Terugbetalingen

Als je je volledige aankoop wilt retourneren, ontvang je de volledige betaling van het product retour, waarbij de retourkosten voor eigen rekening zijn. Als je slechts een deel van je bestelling retourneert, krijg je de bezorgkosten niet terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij anders aangegeven. Wij behouden ons het recht voor om te wachten met het terugstorten van het bedrag totdat wij de producten hebben teruggekregen of wanneer je hebt aangetoond de producten teruggestuurd te hebben.

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over onze producten of wil je meer informatie? Onze klantenservice beantwoord graag al jouw vragen, zodat je zorgeloos kunt genieten van je luxe relaxstoel. Bel +31 (0)6-10592965 of mail naar info@comfychair.nl