Canada Comfy Chair... geniet van het buitenleven!
Vragen? +31 (0)6-51 92 09 65 |

Houten tuinmeubelen

Gemaakt van Red Cedar uit de bossen van Vancouver


Onze houten Comfy Chair stoelen worden gemaakt van het mooiste Red Cedar hout dat met zorg wordt uitgezocht in de bossen van Vancouver.

Het hout heeft een prachtige structuur met mooie kleurschakeringen. Deze lichtgewicht houtsoort is bijzonder duurzaam en benadert de sterkte van massief eiken. Door deze eigenschappen is het materiaal uitermate geschikt om fraaie en hoogwaardige buitenmeubels te vervaardigen. Red Cedar wordt al meer dan 350 jaar gebruikt voor het maken van meubels en andere producten.


Vakmanschap


Na transport naar onze productielocatie, wordt het hout bewerkt volgens strenge maatstaven. Onze Adirondack Comfy Chairs worden vervaardigd door vakkundige Mennonieten die voor ons een zeer betrouwbare partner zijn. Pas na een zorgvuldige kwaliteitscontrole mogen de producten het Comfy Chair stempel dragen en worden zij verpakt en verscheept naar Nederland.


Ongekend zitcomfort


Zelfs zonder stoelkussen geven onze relaxstoelen een verrassende zitsensatie. Dit komt door het Red Cedar hout; dat is zo veerkrachtig en zacht dat er geen kussens nodig zijn. Bovendien heeft deze houtsoort de bijzondere eigenschap dat de temperatuur op peil wordt gehouden. Zo blijft de stoel ook op warme zomerse dagen, aangenaam koel.


Duurzaamheid


Zelfs zonder enig onderhoud blijven de Comfy Chair stoelen vele jaren hun kracht en schoonheid behouden. De tuinmeubelen kunnen onder alle weersomstandigheden buiten blijven staan. Zonder behandeling zal de tint van het hout in de loop der jaren verkleuren naar zilvergrijs. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit en duurzaamheid van het buitenmeubel.

Wist je dat Red Cedar olie ook wordt verwerkt in parfums, medicijnen en geurolie's voor aromatherapie?
Het aangename aroma van deze olie stoot bovendien insecten af.


Populaire houten tuinmeubelen
> Bekijk alle houten tuinmeubelen
Bekijk alle houten tuinmeubelen:Onze collectie houten Comfy Chair tuinmeubelen zijn gemaakt van prachtige Canadese Red Cedar hout. Hoogwaardige tuinmeubelen met een luxe uitstraling en een ongekend zitcomfort!