Canada Comfy Chair... geniet van het buitenleven!
Vragen? +31 (0)6-51 92 09 65 |

Kunststof tuinmeubelen

De nieuwe collectie van Canada Comfy Chair


Het nieuwe assortiment duurzame kunststof Adirondack tuinstoelen maakt onze collectie van hoogwaardige buitenmeubels compleet. Het kunststof tuinmeubilair is van hoge kwaliteit en heeft een authentieke uitstraling. De stoelen zijn zo ontworpen dat je een ongekend zitcomfort beleeft, zelfs zonder kussen. Ook voor mensen met rugproblemen is Comfy Chair geschikt dankzij het slimme, ergonomische design.


Verkrijgbaar in vele frisse kleuren


Met het opvallende design en keuze uit vele frisse kleuren geef je je tuin of terras een moderne en unieke look. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van de kleuren.


Welk model kies jij?


De kunststof tuinstoelen zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo kun je met de verstelbare kunststof tuinstoel van Comfy Chair in een compleet ontspannen houding heerlijk genieten van de zon. Ervaar een complete Comfy Chair beleving met een kunststof Comfy Side Table en een kunststof Comfy Foot stool.


Kwaliteit in alle opzichten


Het tuinmeubilair van kunststof is zwaar, waardoor het goed tegen een stootje kan en in alle weersomstandigheden op zijn plek blijft staan. Kies je voor een inklapbaar model, dan kun je deze in de winter ook gemakkelijk en snel opbergen. De kunststof tuinmeubelen kunnen ook onder alle weersomstandigheden buiten blijven staan. Na een strenge winter is je kunststof Comfy Chair tuinmeubilair zo weer schoongemaakt met een sopje van warm water met wat schoonmaakmiddel. Dit maakt onze nieuwe collectie kunststof tuinstoelen zeer comfortabel, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.


Populaire kunststof tuinmeubelen

> Bekijk alle kunststof tuinmeubelen
Bekijk alle kunststof tuinmeubelen:Geef uw tuin of terras meer kleur met de nieuwe Comfy Chair collectie. Trendy tuinmeubelen gemaakt van duurzame kunststof, onderhoudsarm, zeer comfortabel en in 9 stijlvolle kleuren.